MVA egyedi jelzés megosztható mezői

update:_2016-08-19 at 14:37


Jelentkezési adatlapja 2016.08.19-ig nem került benyújtásra, kérjük mihamarabb pótolni. Alábbi teendői vannak: A Jelentkezési adatlap kitöltése és a három melléklet felcsatolása után a “Rögzítés ellenőrzéssel” gombra szükséges nyomni. Ha nem talál hibát a rendszer, akkor Sikeres rögzítés. Köszönjük!PDF letöltése szöveg megjelenik az oldal tetején. Kérjük a PDF letöltése gombra kattintani, majd ezt a PDF fájlt nyomtatni minden oldalán aláírva megküldeni részünkre a 2.sz. melléklettel, a személyes okmányok hitelesített másolatával együtt (Europass önéletrajzot és az Adatvédelmi nyilatkozatot benyújtotta) az MVA 1277 Budapest 23 Pf 4 címre.

2016.05.30-án komplex e-mailben jeleztük a jelentkezőknek a szükséges teendőket, mely információkat a regisztráció visszaigazolásában jeleztük, valamit a közlemények között rögzítettük. A mai napig a teendőket nem teljes körűen végezte el, kompetenciamérésre nem végzett helyfoglalást. 2016.07.06-án az alábbi e-mail került kiküldésre http://eepurl.com/b8UXm9
Tájékoztatjuk, hogy a program I. bevonási szakaszának utolsó kompetenciamérései zajlanak, igény esetén szervezünk pótalkalmakat augusztus hónapban. Amennyiben nem jelentkezik kompetenciamérésre, úgy csak a II-III. bevonási szakaszban tud a programhoz csatlakozni. Kérjük, ha  később kíván élni a program nyújtotta lehetőséggel vagy nem szeretne részt venni a programban, a honlapon, a Pályázati Életút menüpontban jelölje meg a megfelelő aktivitást és az ugyanitt elérhető interaktív online szövegdobozba rögzítse a távolmaradása, inaktivitás, akadályoztatottság indokát.