Az alábbi oldal segíti a vállalkozás létrehozását követő időszakban.

Amennyiben még nem rögzítette vállalkozásának adatait valamint az ESZA KIMENETI kérdőívet kérjük az alábbi opciókra kattintva juttassa el számunkra. A vállalkozás adatait rögzítő úrlap egyben lehetőséget nyújt arra is, hogy eljuttassa felénk a GINOP-5.2.3 pályázatával kapcsolatos információkat.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy 2018-09-08-tól 25%-os mértékű támogatási előleg igényelhető a pályázati projekthez, illetve a GINOP-5.2.3 pályázat, a vállalkozás létrehozását követően 2019-01-07 14:00-ig nyújtható be.

Az MVA Konzorciumának 170 + 10% azaz, 187 db üzleti terv jóváhagyására van lehetősége.  A GINOP-5.2.3 programban 510 881 000 Ft elkülönített keretösszeg áll rendelkezésre, mely 170 x 3 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatás megítélését jelenti – 170 vállalkozás támogatható. Emiatt, a forrásért a 2018-11-30-i zajló program utolsó időszakában, az utolsó hónapban, novemberben jóváhagyásra kerülő Üzleti Tervek alapján létrehozott vállalkozások között verseny alakulhat ki. A fentiek miatt, ha már megalapította vállalkozását javasoljuk minél hamarabb benyújtani a GINOP-5.2.3 pályázatot és nem az utolsó hetekre hagyni.

Az MVA Konzorciuma folyamatosan elérhető. Az MVA és konzorciumi tag szervezeteinek kollégái egészen 2022-ig segítik a jelentkezőket a program előrehaladásában, a vállalkozás létrehozásban és szakmai támogatást nyújtanak a GINOP-5.2.3 pályázat benyújtásához. Ez a szakmai támogatás azonban nem jelenti a létrehozott vállalkozások GINOP-5.2.3 pályázatainak komplett megírását, a kifizetési kérelmek és szakmai beszámolók teljes körű elkészítését, főleg nem a jelentkezők helyett. Ezt a tevékenységet a vállalkozást létrehozó fiataloknak önállóan kell elvégezni, vagy meg kell tudni szervezni ezen tevékenységeket szakmai támogatás igénylésével. A MVA és Konzorciumi tag szervezetei (NMRVA, ATÖSZ) nem ajánlanak, nem ajánlhatnak külső tanácsadó cégeket, piaci szereplőket a pályázat piaci alapon történő komplett megírására, annak későbbi menedzselésére. Javaslatunk, hogy először mindig a Konzorciumtól kérdezzenek, valamint kérdezzék meg a programban részt vevő jelentkezőtársakat, konzultáljanak közösen minél többet. Erre lehetőséget biztosítunk mind a program honlapján a FÓRUM menüpontban, valamint a https://www.facebook.com/groups/segitunkinditani/ facebook csoportban. A Széchenyi Programiroda nKft. kollégáit is tudják keresni olyan szakmai támogatás érdekében, mely a Konzorciumi és alvállalkozóink mellett is segítséget tud nyújtani a GINOP-5.2.3 pályázat megírásához, a kifizetési kérelem és szakmai beszámoló elkészítéséhez. Helyi, földrajzi közelségük, elérhetőségük személyes konzultáció kezdeményezése esetén segítség lehet.

Az SZPI Területi Irodák elérhetősége ide kattintva megtekinthető.

A BOI-Reginet Kft. szakértői – mentorai 2018-11-30-ig rendelkezésre állnak, tőlük is lehet még szakmai segítséget kérni, azonban ugyanúgy nem feladatuk a pályázat komplett megírása, menedzselése mint a fentiekben leírt módon, a konzorciumi mentorálás során kollégáinknak.Az MVA konzorciuma közvetlen kapcsolattartót jelöl meg minden olyan jelentkezőhöz, akinek ügye nem halad megfelelő ütemben vagy aki tekintetében nem áll rendelkezésre konkrét információ a helyzetéről.

Közvetlen kijelölt konzorciumi kapcsolattartói:

<<Kapcsolattartó_neve>>
<<Kapcsttartó elérhetőség>>

Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

3100 Salgótarján, Mártírok út 1.

06 32/520 300, | 06 32/520 303, | 06 20/284 4206

ATÖSZ – Abaúji Területfejlesztési Önkormányzati Szövetség

3860 Encs, Bem József út 3.

06 46 587 223