Az MVA egyéni jelzései Ön számára –
interaktív visszajelzési lehetőség felülete

Info

Nem rögzített üzenetet az MVA számára!
Nincs engedélye az űrlap megtekintésére. Kérjük lépjen be a regisztrációkor megadott e-mail címével és jelszavával az adatok, űrlapok megtekintéséhez.

Önnek kialakított, egyéni, aktuális tájékoztatásaink, naplójelleggel, dátummal ellátva, a betekintőablak alsó részétől indulnak

No Entries Found

A kommunikációs felület használata, feltételei

Kommunikációs felület használata, feltételei::

A felületre egyedileg teszünk fel megjegyzéseket, információkat,amelyekre Önnek is van lehetősége reagálni. Saját válaszának megadása a felületen lévő ablakban lehetséges és az „elolvastam az MVA egyedi visszajelzését” gomb megnyomásával rögzíthető, amennyiben Ön nem szeretne megjegyzést fűzni jelzésünkre elegendő a gombra való kattintás. A hosszabb, mélyszakmai kérdéseit továbbra is a hivatalos e-mail címünkre (eszakmagyar@mva.hu) szükséges megküldeni.

Csúnya szavak és a támadó hangvétel nem megengedettek a kommunikációban. A felület a gyors és hatékony segítségnyújtáshoz közléshez eszköz.

Alapvető követelmény, hogy kötelesek megőrizni a Támogató és konzorciumi partnerei jóhírnevét.

TILOS! az MVA és Konzorciumi tagjainak, partnereinek bármely kollegájával, megbízott partnerével személyeskedő hangnemben fellépni, megjegyzést írni.

Következmény a fentiek be nem tartására:

Elsőként e-mailben felszólítjuk a pályázót a viselkedése megváltoztatására, ha hozzáállása továbbra sem megfelelő, akkor a pályázatból kizárható.

A felület Béta verzióban működik, ezért kérünk minden használót, hogy a fejlesztésével kapcsolatban is jelezzen számunkra minden információt, ha szokatlant észlel a felületen, a funkciók használata közben.