Kompetenciaméréssel kapcsolatos tájékoztatás

 A Jelentkezési Adatlap kitöltését követően lehetősége nyílik a következő projektelemen, a kompetenciamérésen történő részvételre. A Kompetenciamérés személyes jelenlétet igénylő esemény, ezért több településen és különböző időpontokban kerül megrendezésre. A program második szakaszában legalább egy alkalommal, az igényfelmérés eredményétől függő alábbi időpontokban és helyszíneken lesz lehetőség a  részvételre. Az időpontokról és helyszínekről 2016.10.27 után küldünk tájékoztatást.

A kompetenciamérésen matematikai műveletek teszt jellegű megoldására lehet számítani. Részvétel a kompetenciamérésen: kérjük, az Ön által választott időpontnál 30-50 perccel korábban érkezzen meg a helyszíni adminisztráció időszükséglete miatt. Számológép használata elfogadott, okos telefon, táblagép vagy egyéb mobil készülék nem használható. A kompetenciamérési alkalmakat nyílt napokkal egybekötve rendezzük, ahol tájékoztatást adunk a program előrehaladásáról, és a résztvevőknek lehetőségük lesz kérdések feltételére. 

 A fenti időpontokra a programhonlapon a „Programesemények” menüpont alatt tud jelentkezni. Az egyes alkalmakra történő jelentkezés rögzítése az adott alkalom előtti hét csütörtökjén 24:00-kor zárul. 

 A Facebook oldalon elérhető eseménynél is van lehetősége jelezni részvételi szándékát, vagy érdeklődését a rendezvény iránt, de a hivatalos helyfoglalás itt a honlapon történik.